U55

Reforma d’un habitatge al carrer Comte d’Urgell, Barcelona. 2018

L’habitatge es situa en un immoble dels anys 60, en ple barri de Sant Antoni. Consta de 77m2 amb una única façana a carrer, amb orientació nord-est, i altres dues a dos celoberts.

L’espai s’organitza mitjançant una franja d’emmagatzematge, de 60cm de gruix i 7,5m de longitud, que dona servei a dues bandes; separant la zona comú de la més privada. Entrada, cuina i sala conformen un espai continu controlat per compressions i descompressions en planta i secció.

Una porta corredissa ofereix la possibilitat de segregar un davant i un darrere dotant de més intimitat als seus usuaris.

Mobles i fusteries interiors de DM semi-lacat, parquet de roure, paviments i sobres de marbre en les zones humides, són els materials emprats a la reforma.

SoteloMargalef

Reforma de una vivienda en la calle Comte d’Urgell, Barcelona. 2018

La vivienda se sitúa en un inmueble de los años 60, en pleno barrio de Sant Antoni. Consta de 77m2 con una única fachada a calle, con orientación noreste, y otras dos a dos patios de luces.

El espacio se organiza mediante una franja de almacenamiento, de 60cm de espesor y 7,5m de longitud, que da servicio a dos lados; separando la zona común de la más privada. Entrada, cocina y sala conforman un espacio continuo, controlado por compresiones y descompresiones en planta y sección.

Una puerta corredera ofrece la posibilidad de segregar un delante y un detrás dotando de más intimidad a sus usuarios.

Muebles y carpinterías interiores de DM semi-lacado, parquet de roble, pavimentos y sobres de mármol en las zonas húmedas, son los materiales empleados en la reforma.

SoteloMargalef

 

photo: Gael del Río