SoMa_BN

Sotelo Margalef arquitectes el formen Lluís Andreu Sotelo i Patrícia Gonzàlez-Margalef des de l’any 2017. L’estudi aborda la pràctica arquitectònica de manera transversal, multiescalar, a través de la dedicació particular a cada projecte. Fer és pensar.

Lluís Andreu Sotelo (Barcelona, 1990) arquitecte per l’ETSAV-UPC Barcelona Tech des del 2016. Actualment col·labora a l’estudi Liebman Villavecchia Arquitectos, és editor d’arquitecturacatalana.cat i d’Arxius d’Arquitectura a Catalunya.

Patrícia Gonzàlez-Margalef (Barcelona, 1990) arquitecta per l’ETSAV-UPC Barcelona Tech des del 2016. Actualment col·labora a l’estudi Massip-Bosch Arquitectes, i és catalogadora a l’Arxiu Històric del COAC.

Sotelo Margalef arquitectes lo forman Lluís Andreu Sotelo y Patrícia Gonzàlez-Margalef desde el año 2017. El estudio aborda la práctica arquitectónica de manera transversal, multiescalar, a través de la dedicación particular a cada proyecto. Hacer es pensar.

Lluís Andreu Sotelo (Barcelona, 1990) arquitecto por la ETSAV-UPC Barcelona Tech desde 2016. Actualmente colabora en el estudio Liebman Villavecchia Arquitectos, es editor de arquitecturacatalana.cat y de Arxius d’Arquitectura a Catalunya.

Patrícia Gonzàlez-Margalef (Barcelona, 1990) arquitecta por la ETSAV-UPC Barcelona Tech desde 2016. Actualmente colabora en el estudio Massip-Bosch Arquitectes, y es catalogadora en el Archivo Histórico del COAC.

contact: 

estudi@sotelomargalef.com

 

carrer Ausiàs Marc 26, 6è despatx 62 

08010 Barcelona

 

collaborators:

Muntsa Ventura Darné

Alfons Munné León